néangan
Punten antosan
  • Wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan

     Juni 25, 2017

    Wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan If we talk about the important temple of Thailand, loba jalma bakal mikir yén "Bait Fajar" atanapi nami lengkep nyaeta "wat Arun Ratchawararam Ratchawaramahawihan". Hiji kuil megah ieu lokasina sapanjang Walungan Chao Phraya, aya boga stupa pangluhurna (Phra Prang) di Thailand, sarta dianggap diwangun dina periode Karajaan Ayutthaya. Jangkungna Phra Prang kaliwat éta ngeunaan 8 wah. engké, King Taksin the Great wishes to move

    |
  • Phra Nakhon Si Ayutthaya sajarah Park

     

    Phra Nakhon Si Ayutthaya Historical Park It is one of the most important historical sites in the country. Naon tempat ieu boga pisan metot? Hayu tuturkeun kami. The interesting historical places Ancient Palace or the Royal Palace was the residence of the king, jadi puseur pulitik jeung dominasi dina waktos anu sareng. Nalika Ayutthaya munggaran diwangun ku Na Majesty Raja U-Thong (1350-1373), anjeunna ngawangun karaton di wewengkon, which is now

    |
  • Doi Suthep Temple atanapi wat Phra Éta Doi Suthep

     

    Doi Suthep Temple orWat Phra That Doi Suthep Talking about famous temples and have a lot of people go to worship the sacred. And always go to pay homage to blessings. The one temple that we can mention is Wat Phra That Doi Suthep. Wat Phra That Doi Suthep is an important temple in history. And it is an interesting tourist attraction as well as one of the most revered among all Thais. And a

    |
    komentar Pareum dina Doi Suthep Temple atanapi wat Phra Éta Doi Suthep
  • Wat Phra Kaew

     Juni 23, 2017

    Wat Phra Kaew Wat Phra Sri Rattana Satsadaram or “Wat Phra Kaew” that the temple was built to house the Emerald Buddha, The area of temple is spacious. The reign of King Rama I was built along with the Grand Palace and the Rattanakosin Kingdom.It is a temple building within the precincts of the Grand Palace, following the Wat Phra Si Sanphet of Ayutthaya kingdom. This temple is located in the Grand Palace on the east

    |
    komentar Pareum dina Wat Phra Kaew
  • Pattaya Park Good Pikeun Kids

     

    Pattaya Park Good For Kids If we talk about amusement parks, tempat kahiji loba jalma mikir Dream Dunya. Tur aya sababaraha urang anu teu dipikawanoh salah sahiji taman hiburan nu buka dina Pattaya keur lila éta téh Pattaya Park. munara perenahna antara Kota Pattaya na Jomtien Beach, sahingga katingali tina loba tempat. Di luhureun munara, Datang bisa ngarasakeun pintonan panorama Pattaya. Or

    |
    komentar Pareum dina Pattaya Park Good Pikeun Kids
  • KOH LAN loba pantai keur wisatawan

     Juni 17, 2017

    KOH LAN many beaches for tourists There are many attractions in Koh Lan and there are many beaches for tourists to visit. Ngeunaan tujuh pantai anu populér wisata. pantai nu pang populerna nyaeta “Ta Waen boga” pantai keusik bodas jeung aksés gampang. Ayeuna buka pantai indah of Koh Lan. Naon anu pantai on Koh Lan Island? 1. Ta Waen Beach “Hat Ta Waen” Hat Ta Waen located in the north of the island….

    |
    komentar Pareum dina KOH LAN loba pantai keur wisatawan
  • Rajapruek Royal Park, Chiang Mai

     Juni 10, 2017

    Rajapruek Royal Park, Chiang Mai On holidays or may be the time for everyone go to rest from work. Loba jalma milih indit propinsi atawa sightseeing hiji tempat geulis. One of the popular locations many people like to visit is the park. Dinten, we will bring everyone to know. Rajapruek Royal Park or the same name Ratchaphruek Royal Memorial Park Created on the occasion of His Majesty King Bhumibol Adulyadej’s 60th Birthday on

    |
    komentar Pareum dina Rajapruek Royal Park, Chiang Mai

seponsor

Cuaca Pikeun Bangkok
32°
sababaraha awan
kandungan cai: 62%
angin: 2m / s WSW
H 32 • L 28
31°
Wed
31°
Thu
32°
Jum
33°
Sap
34°
panonpoe
Cuaca ti OpenWeatherMap