néangan
Punten antosan
unseenthai    in    Sai Yao Beach       Muk Kaew Beach
  • Phra Nu Park Budha Na Dun

     February 8, 2017

    Phra That Na Dun Buddhist Park From the city Maha Sarakham By Highway 2040 ngaliwatan Kae Dam District. Wapi Pathum Aktipkeun kabupaten katuhu onto Jalan Raya 2045 ka kabupaten Na Dun. Nu Park Budha nyaeta 65 kms ti kotana Maha Sarakham. Buddha ti East Perenahna di Ban NaDun, Na Dun district , Mahasrkam Province. county geus unearthed bukti sajarah, Arkéologis ngagambarkeun kamakmuran dina jaman baheula. In the past this area has been the

    |
    komentar Pareum dina Phra Nu Park Budha Na Dun
  • Kuring geus ka Railay Beach di Krabi

     February 7, 2017

    I been to Railay Beach in Krabi Railay Beach Located in the Muang district, propinsi Krabi. Taun ka tukang kuring kungsi kasempetan pikeun muka aya. Mah kawas nu loba keusik bodas jeung laut pirus. Kuring indit ti Nonthaburi pos ka Krabi Ku Phetkasem Jalan On drive aya. Nuju di jalan, I dilongok loba tempat. Tapi ayeuna mah bakal obrolan ngeunaan Railay Beach ngan. Lamun kuring anjog Ao Nang Dina Krabi, I used boats

    |
    komentar Pareum dina Kuring geus ka Railay Beach di Krabi
  • Nu phliew curug Chanthaburi (Nam Tok Phliew)

     January 29, 2017

    Nu phliew curug Chanthaburi (Nam Tok Phliew) The phliew Waterfall National Park is one of the more popular waterfalls in the region. Loba nu datang ka Province Chanthaburi nganjang ka Phliew dina jalan nempo orchards di Amphoe Muang. There are also many other falls ritin close proximity. Distance About 17 kilométer ti kota kota Chanthaburi, dina Khao Sa BAP nyaéta lokasi kantor Nam Tok Phliew National Park. The rain

    |
    komentar Pareum dina Nu phliew curug Chanthaburi (Nam Tok Phliew)
  • Meunangkeun Krabi di Empang pool

     January 23, 2017

    Getting Krabi at the Emerald Pool The Emerald pool (Ny Morakot) is Located in the area of Khao Pra-Bang Khram, east of Klong Thom. 23 kms ti puseur dayeuh Krabi, cagar alam Ieu cukup jalan kaluar tina Krabi Town. Candak Jalan Raya No4. ka Klom Thom tur turutan tanda ka curug nu. Dina Kok Thailand Sub-distrik. Mahosot District Sri. I would recommend you to go to Emerald Pool by motorbike or private tour cause

    |
    komentar Pareum dina Meunangkeun Krabi di Empang pool
  • Lalampahan ka Maya Bay di Pulo Phi Phi ku sorangan

     January 21, 2017

    Travel to Maya Bay on Phi Phi island by myself Travel by Air Asia plane from Bangkok to Phuket, It costs about 2800 baht, Indit hiber Jeung hiber deui imah. I take a shuttle but from the airport go to Phuket Fee 90 baht I find accommodation near Patong Beach for 1 night . The next morning I went to Maya Bay by speed boat that I bought a package tour 400 baht per jalma…

    |
    komentar Pareum dina Lalampahan ka Maya Bay di Pulo Phi Phi ku sorangan
  • Nang Talung atawa KONGRES muter

     November 26, 2016

    Nang Talung or Shadow play Shadow play is one of the South Regional. Carita dasi nu fabulous. Lumangsungna jeung ayat jeung chorus nyaéta aksen lokal. seni kalangkang nyaéta hiji populér pikeun lila. Utamana dina jaman samemeh listrik dipaké dina unggal désa ayeuna. Kalangkang dipintonkeun boh dina sistem réligi jeung upacara astana. Ku sabab, a pamakaman atawa hajatan nu geus jadi mindeng datang ka lalajo kalangkang muter jeung éta, On…

    |
    komentar Pareum dina Nang Talung atawa KONGRES muter
  • Panggihan Sababaraha Peace tina Mind

     July 19, 2016

    Find Some Peace of Mind The stressed-out urbanite who craves some peace of mind should contemplate doing a meditation retreat in one of the country’s many temples. Deukeut biara leuweung tina Suan Mokkh, Taman Pambébasan, (www.suanmokkh.org) dina Surat Thani atawa di wat Mahathat (www.mcu.ac.th/IBMC) di Bangkok, Anjeun bisa diajar Rahasia serenity ti Monks Budha nyata. These practical lessons will also teach you why the tolerant and compassionate teachings of the Buddha make

    |
    komentar Pareum dina Panggihan Sababaraha Peace tina Mind

seponsor

Cuaca Pikeun Bangkok
33°
thunderstorm
kandungan cai: 70%
angin: 3m / s SSE
H 34 • L 28
33°
Thu
31°
Jum
27°
Sap
28°
panonpoe
30°
Mon
Cuaca ti OpenWeatherMap