Searching
Mangga ngenteni
unseenthai    ing    Sai Yao Beach       Muk Kaew Beach
  • Phra Sing Park Buddhist Na Dun

    dening
     Februari 8, 2017

    Phra That Na Dun Buddhist Park From the city Maha Sarakham By Highway 2040 liwat Kae Dam District. Wapi Pathum Aktifake distrik tengen dhateng Highway 2045 distrik Na Dun. The Park Buddha punika 65 KMS saka kutha Maha Sarakham. Buddha of Timur Dumunung ing Ban NaDun, Na Dun district , Mahasrkam Province. kabupaten wis unearthed bukti sajarah, Arkeologi nggantosi kamakmuran ing sasi. In the past this area has been the

    |
    Komentar Off ing Phra Sing Park Buddhist Na Dun
  • Aku wis to Langkawi in Krabi

    dening
     Februari 7, 2017

    I been to Railay Beach in Krabi Railay Beach Located in the Muang district, provinsi Krabi. Paling taun aku kesempatan kanggo pindhah ana. Aku sing akèh wedhi putih lan segara pirus. Aku lelungan saka Nonthaburi Judhul kanggo Krabi Miturut Phetkasem Road On drive ana. Lagi mlaku, Aku dibukak akeh panggonan. Nanging dina iki aku bakal pirembagan bab Langkawi mung. Nalika aku teka Ao Nang Ing Krabi, I used boats

    |
    Komentar Off ing Aku wis to Langkawi in Krabi
  • The phliew Waterfall Chanthaburi (Nam Tok Phliew)

    dening
     Januari 29, 2017

    The phliew Waterfall Chanthaburi (Nam Tok Phliew) The phliew Waterfall National Park is one of the more popular waterfalls in the region. Akeh pengunjung kanggo Provinsi Chanthaburi ngunjungi Phliew ing cara sing kanggo ndeleng orchards ing Amphoe Muang. There are also many other falls ritin close proximity. Distance About 17 kilometer saka kutha kutha Chanthaburi, ing Khao Sa Bap iku lokasi kantor Nam Tok Phliew National Park. The rain

    |
    Komentar Off ing The phliew Waterfall Chanthaburi (Nam Tok Phliew)
  • Njupuk Krabi ing Emerald Pool

    dening
     Januari 23, 2017

    Getting Krabi at the Emerald Pool The Emerald pool (Mrs. Morakot) is Located in the area of Khao Pra-Bang Khram, east of Klong Thom. 23 kms saka pusat kutha Krabi, konsèrvasi alam iki cukup cara metu saka Krabi Town. Njupuk Highway No4. kanggo Klom Thom lan tindakake pratandha grojogan. Ing Kok Thai Sub-district. Mahosot District Sri. I would recommend you to go to Emerald Pool by motorbike or private tour cause

    |
    Komentar Off ing Njupuk Krabi ing Emerald Pool
  • Turismo Maya Bay ing pulo Phi Phi dening aku

    dening
     Januari 21, 2017

    Travel to Maya Bay on Phi Phi island by myself Travel by Air Asia plane from Bangkok to Phuket, It costs about 2800 baht, Mulih Flight Lan pesawat mulih. I take a shuttle but from the airport go to Phuket Fee 90 baht I find accommodation near Patong Beach for 1 wengi . The next morning I went to Maya Bay by speed boat that I bought a package tour 400 baht saben wong…

    |
    Komentar Off ing Turismo Maya Bay ing pulo Phi Phi dening aku
  • Nang Talung utawa Shadow play

    dening
     Nopember 26, 2016

    Nang Talung or Shadow play Shadow play is one of the South Regional. Crita saka dasi iku apik. Nerusake karo ayat lan Paduan Swara iku logat lokal. seni Shadow iku siji populer kanggo dangu. Utamané ing jaman sadurunge listrik digunakake ing saben desa dina. Shadow katampil salah siji ing upacara agama lan kakubur. Mulane, panguburan utawa prayaan sing wis kerep teka kanggo nonton Shadow play karo, Nang…

    |
    Komentar Off ing Nang Talung utawa Shadow play
  • Golek Sawetara Damai Mind

    dening
     July 19, 2016

    Find Some Peace of Mind The stressed-out urbanite who craves some peace of mind should contemplate doing a meditation retreat in one of the country’s many temples. Near biara alas Suan Mokkh, Garden Pembebasan, (www.suanmokkh.org) ing Surat Thani utawa ing Wat Mahathat (www.mcu.ac.th/IBMC) Bangkok, sampeyan bisa sinau ing Rahasia saka serenity saka biksu nyata. These practical lessons will also teach you why the tolerant and compassionate teachings of the Buddha make

    |
    Komentar Off ing Golek Sawetara Damai Mind

Sponsor

Weather Kanggo Bangkok
27°
mega broken
asor: 78%
angin: 6m/s ESE
H 27 • L 26
29°
Tue
33°
Wed
33°
Thu
34°
Fri
33°
Sat
Weather saka OpenWeatherMap